Typetrainer voor volwassenen!

Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen een computer of laptop. Op school of op je werk is het natuurlijk handig als je snel kunt typen. Daarbij is het ook veel beter voor je houding, want ‘blind’ typen zorgt ervoor dat je niet steeds afwisselend naar je vingers en naar de tekst hoeft te kijken en zodoende voorkom je vervelende nek- en rugklachten.
Ook thuis, wanneer je e-mailt, een brief schrijft of formulieren in moet vullen, is met tien vingers typen natuurlijk veel fijner en rustiger.

De cursus Typetrainer bestaat uit 5  lessen van ongeveer drie kwartier. Tijdens deze lessen wordt er vooral gelet op de juiste vingerzetting, zodat je op een goede manier leert typen met 10 vingers.

Online typeprogramma

Bij Typetrainer ontvang je een eigen code om te kunnen inloggen. Na elke oefening zie je meteen de resultaten die je hebt gehaald; de snelheid en de getypte foutjes. Ook  kan je nog ‘eigen lessen’ toevoegen om letters te oefenen die je lastig vindt. Wil je weten hoe een oefening eruit ziet? Open dan deze proefles

Huiswerk

Om de letters goed te ‘automatiseren’ is het nodig dat je thuis regelmatig oefent. Willemijn van Toptypen volgt jouw vorderingen en kan je gedurende de cursus motiveren en tips & tricks geven.

Certicaat of diploma

Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat of diploma.
Voor het behalen van een typediploma gelden de volgende eisen:
minimaal

  • 100 aanslagen per minuut typen
  • maximaal 2% fout
  • met tien vingers typen; met de juiste vingers
  • niet of zéér weinig kijken naar het toetsenbord

Kosten typecursus

-De kosten bedragen € 150,00 (inclusief examen)
-5 fysieke lessen van drie kwartier
-Online ondersteuning, gedurende de cursus

Locatie en startdatum typecursus

Wagenaarstraat 21
5481 PP  Schijndel
Startdatum in overleg

Typecursus zonder begeleiding

Wil je de typecursus op eigen houtje gaan doen, dan kan je inschrijven voor de typecursus ‘Zelfstandig zonder begeleiding’. Met deze cursus bepaal je zelf wanneer je gaat starten. Je ontvangt de nodige inloggegevens voor het programma en de licentie blijft een half jaar geldig. De cursus wordt niet afgesloten met een examen. Kosten: € 65,00

Incompany cursussen voor bedrijven op aanvraag.

Inschrijven voor Typetrainer

Gebruik onderstaand formulier om in te schrijven voor de typecursus.

Toptypen
Willemijn de Zwart
Wagenaarstraat 21
5481 PP Schijndel

Telefoon: 06-274 016 23
E-mail: info@toptypen.nl
KvK: 61377864
BTW: NL001368676B19