Willemijn-de-zwart-typisch-mijn

Achter de schermen

Mijn ervaring ligt in het verzorgen van wekelijkse groepslessen op de basisscholen.
De lessen worden direct na schooltijd gegeven in kleine groepjes. In twaalf weken leren de kinderen op een leuke manier typen. Bijkomend voordeel is dat ze in een groepje zitten met leeftijdsgenootjes én dat ze in een vertrouwde omgeving les.
Ook volwassenen, individueel en in groepen, hebben de typetraining met plezier gevolgd.

Mijn expertise ligt in het begeleiden van kinderen met bijvoorbeeld dyslexie, ADHD of autisme.
Omdat niet alle kinderen willen of kunnen meedoen met een groepje op school, geef ik ook typelessen 1 op 1; privélessen dus. Over het algemeen worden deze lessen bij mij in de huiskamer gegeven. De kinderen ervaren dan minder prikkels en dit bevordert de concentratie voor het typen.
Met veel geduld en een tikkeltje humor weet ik in korte tijd het vertrouwen te winnen van de kinderen. Als dat vertrouwen er is, gaat het typen bijna vanzelf. Ieder kind krijgt de aandacht die het verdient.

Tot slot ben ik superblij dat ik mag werken met de typeprogramma’s Gigakids en Typetrainer. Respectievelijk voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen met dyslexie is er een speciaal programma; dit wordt het Xtra-programma genoemd.
En dan is er ook nog een typeprogramma ‘eenhandig typen’. Speciaal voor kinderen/volwassenen die maar één hand kunnen gebruiken.

Kortom: iedereen kan leren typen!

Toptypen
Willemijn de Zwart
Wagenaarstraat 21
5481 PP Schijndel

Telefoon: 06-274 016 23
E-mail: info@toptypen.nl
KvK: 61377864
BTW: NL001368676B19